Nedcom Training gaat verder dan de uitleg alleen.

Wanneer u met Microsoft© Office® programma's werkt dan kent u de ongelooflijke veelzijdigheid daarvan. De kunst is het om precies dàt te leren vinden en uitvoeren om uw specifieke doel op de snelste en gemakkelijkste manier te bereiken.

Nedcom Training heeft de kennis en ervaring in huis om u de voor ù gemakkelijkste, snelste en meest plezierige weg te wijzen naar het volbrengen van uw taken. Dat maakt het werk een stuk lichter en levert u bovendien een aanmerkelijke snelheidswinst op. Die tijd kunt u zeker beter besteden...

Office enWindows
Microsoft Word        

Wij geven onze trainingen bij u in het bedrijf of huren een trainingsruimte in uw omgeving. Om de kwaliteit te waarborgen is de maximale groepsgrootte 8 personen.

Internet en E-mail
        

Individuele cursisten bieden wij de mogelijkheid om zelfstandig, onder be-
geleiding van een docent te studeren. Wilt u privé-begeleiding, dan krijgt u een echte VIP-training. De docent begeleidt ù alleen op de voor ù beste wijze.

Webontwerp en Grafiek
FrontPage - websites maken en onderhouden  Dreamweaver - websites maken en onderhouden  Digitale fotobewerking en Webgraphics    

Wanneer u zelf een website wilt maken of onderhouden, dan kunnen wij u alle kneepjes van het vak leren, waaronder het maken en bewerken van digitale foto's en het maken van logo's, opschriften, animaties en  achtergronden.

Scripttalen en VBA
        

Wanneer u meer in uw programmatuur wilt stoppen dan er in zit, kunt u met Visual Basic eigen functionaliteit toevoegen aan uw Windows omgeving. Voor het web zijn Flash en de scripttalen JavaScript en PHP het zout in de pap.

Nedcom IT werkt met een team van ervaren IT-trainers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend en mede doordat zij zelf met de software werken en vaak ook programmeur en consultant zijn, steeds scherp gehouden worden op wat er in de markt speelt. Informeer vrijblijvend of maak een afspraak via tel: 013-850 94 01 of