Nedcom IT maakt dat uw automatisering u begrijpt.

Wanneer u regelmatig met Microsoft© Office® programma's werkt dan kent u de ongelooflijke veelzijdigheid daarvan. Als het niet uw levensdoel is alle "ins en outs" van bijvoorbeeld Word of Excel op uw duimje te leren kennen, kunt u overtollige ballast afschudden.

Wij kunnen namelijk een handzame gebruikersomgeving voor u maken waarin u de taken die u dagelijks verricht op de gemakkelijkste, snelste en meest accurate manier kunt volbrengen. Dat kan u een snelheidswinst, afhankelijk van hoe u gewend bent met Office te werken, van al gauw 40% of meer opleveren. Die tijd kunt u zeker beter besteden...

Zoekt u een oplossing om bijvoorbeeld uw bedrijfscorrespondentie in een vaste huisstijl, aan uw adressenbestand te koppelen? Nedcom IT heeft hiervoor verschillende maatwerk- oplossingen ontwikkeld.

Spreadsheets, draaitabellen, grafieken, rapportages, presentaties of databases? Die maakt u zelf toch ook...?

 

Laat de ontwikkeling ervan (of training daarin) aan Nedcom over, dan kunt u zich concentreren op de resultaten.
Nedcom IT voorziet in interactie met uw medewerkers, voorkomt fouten, zorgt voor back-ups, verhoogt uw bedrijfsrendement.

Een bedrijfsintranet voor het delen van informatie, bestanden, adressen of een agenda?  Nedcom WebArt en IT zetten het voor u op.

Nedcom IT werkt met een team van ervaren IT-ers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend en mede doordat zij ook computertrainer en adviseur zijn, steeds scherp gehouden worden op wat er in de markt speelt.