Het ontwikkelen van een website kan u veel hoofdbrekens kosten...

Uw website - uw filiaal op internet.

 

Uw bedrijfspand kan als metafoor staan voor uw website. De verwelkoming in de receptie door uw receptioniste, de afdeling verkoop, klantenservice, facturering... Net zoals u wilt dat een klant in "eigen huis" wordt geholpen, dient hij of zij te worden bediend in uw "filiaal op internet".

Een vraag die al snel opkomt is: "Ga ik die website in eigen beheer maken, of besteed ik dat uit aan een gespecialiseerd bedrijf?" Er zijn vandaag de dag veel mogelijkheden om met enkele muisklikken een "website uit een doosje" te toveren. En meer dan dat mag u er dan ook niet verwachten!

Als u wilt opvallen tussen het grote aanbod van internetpagina's dan kiest u voor maatwerk en voor een website die is ontworpen en gemaakt door een webontwerper die met u meedenkt en u adviseert.

Het oog wil zeker wat, maar het allerbelangrijkste is de inhoud van uw website. Wat voor informatie is er te lezen of te zien? Geeft de inhoud de bezoeker voldoende reden om terug te komen of een bestelling te plaatsen?

Als tweede punt dient de navigatiestructuur van de website helder te zijn. Een website met informatie die niet te vinden is, is een website zonder informatie...

Van doorslaggevend belang zijn vervolgens de vormgeving en techniek van uw website. lees verder...

 

 

 

 

Informeer vrijblijvend via tel: 013-8509401 of